torsdag den 27. april 2017

Den store elg han rejste sig og rysted lidt på vamsen,Den her elg skal passe på med at lave alt for pludselige bevægelser, for han står lidt usikkert på sine ellers ret store klove... (Dyrene i Hakkebakkeskoven er i øvrigt en hyggelig film. Jeg lånte to af niecerne med i biografen i påsken.)

Min kollega mødes med nogle tidligere studiekammerater, og de har vist noget med elge. I vinter var der et eller andet sted en kortere samtale om en hæklet elg, og hun afgav bestilling på en der skulle være færdig sidst i april.
Det blev den også, med hiv og sving... jeg ville også gerne have den færdig inden prøveræset for alvor starter på skolen. Min kære niende klasse og jeg skal nemlig rigtig hygge os sammen i juni, og nu hvor elgen er færdig, behøver jeg ikke længere at have dårlig samvittighed hver gang jeg får kastet et blik på hylden under sofabordet, men kan nøjes med at føle mig presset over alt det nye i to prøver som jeg ikke har prøvet at afholde før. Pyha!

Men altså. Elgen her er vel en 20-25 cm høj og forholdsvist nem at lave. Jeg skulle dog have passet lidt mere på med hæklefastheden da jeg lavede klovene - hvidt fyld ses jo MEGET tydeligt imod det sorte.
For at formgive hovedet trak jeg en stump garn rundt om det smalle sted og trak lidt til, for jeg syntes ikke helt at den var der.


Mønsteret er købt hos Brenna Eaves på Ravelry og den er hæklet i Drops Nepal i farverne camel (0618), sort (8903) og natur (0100). Jeg har brugt hæklenål str. 4 ½.

- Line

1 kommentar:

  1. Spilunderholdning er tilgængelig i ubegrænsede mængder, glæde af en række uforudsigelige sving. Connoisseurs af drevet vil være i stand til at bruge i kasinoet Tomb raider 2 en ubegrænset tid, teste nye ting, populær underholdning, der ikke er lige.

    SvarSlet