søndag den 1. september 2013

Hvor regnbuen ender

Fredag aften var der aftensalg i Holbæk, og jeg havde ladet gemalen blive hjemme og tog mine søstre under armen ned og shoppe.
Som det hører sig til, var butikkerne fulde af gode tilbud og rigtig mange mennesker, selvom det var småkøligt og vi fik en ordentlig skylle.
Jeg fik købt lidt tøj til Musen og Loppen og følte mig egentlig allerede godt tilfreds, da vi kort før lukketid gik ind til den lokale isenkræmmer for at se efter et nyt vækkeur til Line.

Og der foran mig stod den så, Lyngby-vasen, som jeg så længe har drømt om at eje. Men som jeg synes er pænt dyr ny (500 kr for den på 15 cm) og endnu dyrere brugt.
Så den var egentlig blevet forvist til en høj plads på min ønskeseddel.
Men nu kostede den kun 300. Og så endda minus 25%!!! 225 gode danske kroner er under halv pris, så den røg med hjem og står nu på en prominent udstillingsplads i min stue, uden for rækkevidde af små nysgerrige fingre.

Ikke een blomst havde jeg at stille i den - vi må nøjes med halvmodne rønnebær.


Hemmeligheden bag den mildest talt fantastiske pris er, at der åbenbart er to firmaer som laver Lyngby-vaser, men til forskellige priser. Det vidste jeg ikke, men hvor er jeg glad for det!

/Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar