mandag den 7. marts 2016

Fastelavn er mit navn

... og vikarerne på mit arbejde fik for længe siden den udmærkede ide at holde fastelavnsfest på skolen.
Jeg lod mig overtale til at tage med, og gik så i laaaang tid overvejede hvad jeg dog kunne klæde mig ud som - uden at skulle bruge alt for mange penge på det.

Det kom så til mig ret pludseligt, efter at have tænkt Mary Poppins og pirat, at det måtte være nemt at lave et Superwoman-kostume.
Faktisk er jeg glad for at søster Britts corsage-top lå helt oppe på loftet, så jeg ikke kom som sørøver, for dem var der flere af i forvejen.

Det blev altså til en blå t-shirt fra HM (50 kr), en rød dug i nervøs velour (70 kr) og rødt og gult filt (jeg snoldede for 12! kri Holbæks nye stofforretning).

Nederdelen var nem (bortset fra at stoffet var ganske forfærdeligt elektrisk). Klippet af i passende længde, syet sammen bagpå og bukket om så jeg kunne trække en elastik igennem rundt om livet.

Superwomans emblem blev klaret ved at printe et billede, klippe det ud og føre det over på filt. Gul som bundfarve, rød øverst, limet på. Det blev bare riet fast, så det er til at få af igen (t-shirten skulle jeg jo nok kunne bruge).
Kappen var også nem at lave. Passende længde, sat fast på t-shirten med læg og så en enkelt syning rundt.

Færdig med det!

Efter nogle timer med kappe på, måtte jeg sande det sande i Mrs. Hogensons "Ingen kapper!". Den hang jo i allevegne:)

Al min møje og besvær resulterede ikke i nogen præmie for bedste udklædning, men hvad... det går nok. Det var sjovt at lave.
- Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar