tirsdag den 3. januar 2017

I bløde bamsearme kan man putte sig...

Da jeg i august blev moster til en bette dreng (der med hans storesøsters ord er "sød, og spiser og spiser hele tiden", og derfor er vokset gevaldigt siden), hæklede jeg en bamse og fik så meget garn til overs at der snildt er til en mere. Jeg smækkede det på fb for at se om nogen var interesserede i sådan en - og en gammel gymnasiekammerat bed på. Hun ventede så bare en lille pige, og derfor købte jeg nyt garn i stedet. Det blev til Drops Fabel i farverne natur (fv. 100), rosa (fv. 109) og rød (fv. 106).


Sådan en bamse består at mere end firs blomster. De fleste er her... da jeg kom i gang med at sy sammen, viste det sig at jeg havde glemt at fødder har både over- og underside.
Der er en del montering, men det kunne måske undgås hvis jeg havde mod på at følge den vejledning der er i opskriften. Ifølge opkriften skal man nemlig hækle sammen undervejs... jeg vælger så bare at hækle sammen med fastmasker bagefter i stedet. Og det fungerer egentlig fint.
Hovedet ligger fint i hånden, og bamsen ender med at være ca. ½ meter høj.


Det er lidt besværligt at samle bamsens lemmer... der skal trækkes hårdt i garnet der syes sammen med, og syes frem og tilbage mange gange.
Jeg har valgt sikkerhedsøjne (det var jo en lille størrelse der skulle have den), og har måske ikke fået formet hovedet helt som designeren tænkte, men det gør nu ikke noget, gør det?


Den lille endte med at komme for tidligt, så bamsen kom for sent. Men den blev da sendt med posten, (vi kunne simpelthen ikke få det til at passe med en personlig overrækkelse, desværre) - og hold da op det var dyrt! Tror jeg vil overveje en anden måde en anden gang.

Så nu har jeg altså sluppet denne også (tilbage i oktober), men har altså stadig garn nok til en blå:)

- Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar