tirsdag den 3. januar 2017

Træk en gammel sweater på!

Men jeg foretrækker at trække denne nye, hjemmelavede sweater over hovedet:)Sidste år... sidste jul... altså i 2015 strikkede jeg en kortærmet sweater til min ene søster som gave. Hun blev glad for den og er efter sigende også set i den:)Der var næsten garn til en mere. I hvert fald i mønsterfarverne, så jeg bestilte mere af det sorte for at kunne strikke denne Strokkur efter en engelsk opskrift... (og finder den nu på dansk her). Hader når det sker, for selvom jeg godt kan læse en opskrift på engelsk, så er det nu engang nemmere at strikke på dansk;)
Det var faktisk ret svært at finde ud af hvilken størrelse, jeg skulle strikke. Jeg valgte den tredjemindste, den der i den danske opskrift er str. S, og den sidder faktisk/heldigvis fint.

For at være ærlig var jeg lidt nervøs ved garnet. Når man sidder med det, virker det ret råt - som om det kunne kradse gevaldigt - men efter at være blevet strikket op og vasket (forsigtigt) en enkelt gang, er det faktisk slet ikke så galt. Faktisk kløede det slet ikke da jeg havde den på.


Garnet er jo i øvrigt det der står i opskriften: Lett Lopi fra Istex i farverne 0059 -black, 0058-dark grey heather, 0054-ash heather, 0051-white.Da jeg har valgt at graduere farverne fra mørk til lys, fremstår mønstret ikke så tydeligt i min udgave, men jeg kan faktisk godt lide det alligevel.
Og fordi den er hurtigt strikket på p. 4½, er det lige før jeg kunne have lyst til at strikke en mere...


- Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar