mandag den 27. marts 2017

Hip hurra!


Min (vores) kære moster Sofus (det er kun mig der må kalde hende det) er blevet halvfjerds. Hun virker slet ikke så gammel! Det er i hvert fald svært at forstå - måske særligt fordi hun så må have haft min alder dengang da jeg blev født, så når Jeppedrengen er 35, så er jeg... uha!... og måske stadig på arbejdsmarkedet?Tredje diagram, med knuder!
Men altså, den kære moster havde fødselsdag og inviterede til frokost. Så skal sådan en have en gave, ikke sandt? Og selv samme dag som hun inviterede, faldt jeg over et billede af sjalet Juneberry der skulle strikkes i Shelter fra Brooklyn Tweed.

Heldigvis var søstrene med på den, og jeg kunne bestille garn i farven Birdhook (SH21) fra WoolSpire - med 20 % rabat! (De andre mostre nåede ikke en gang at hive fat i os, om vi ville være med i det som de var ved at organisere fra kusiner og fætre).
Få dage senere var det bare om at komme i gang. 
Mønsteret var faktisk lidt drilsk og tog noget tid at gennemskue. Måske også fordi der er 4 forskellige diagrammer undervejs.Kanten på sjalet. Det er strikket "langs med".


Som det kan ses, er omslagene ikke blevet lige store hele vejen langs midten. Meeen...


 - Line

Ingen kommentarer:

Send en kommentar