fredag den 14. juni 2013

Pindsvinet Pindnille, og hvad hun førte med sig…

Med en nært forestående flytning (og hurra, den bringer storesøster her tilbage til lillesøstre, svogre, småbørn og bonusforældre) ser sådan en bunke restgarner ud til at være dumme at flytte på.
Heldigvis er der da råd for sådan noget rod. I weekenden blev jeg færdig med Pindsvinet Pindnille  (tak til Hendes Verden nr. 13-2013 for opskriften), og hun var ret sjov at hækle. Et regnbuepindsvin bliver altså løsningen på garnkaosset.  Denne fik en lille improviseret hale fordi enden ikke blev særlig pæn i sig selv – men egentlig ved jeg slet ikke om pindsvin har haler. Regnbuepindsvin har!
Faktisk viste det sig undervejs at folkeskolens farvelære ligger langt borte for nogle af farverne var faktisk ret svære at placere – skal denne blågrøngule farve nu placeres på den ene eller den anden side af den grønne? Og skal den før eller efter denne blågrøngule garnrest?
Og, tja, nogle af piggene er hæklet i en anden garntype eller i garn hvor der ikke var helt nok til at hækle med dobbeltgarn. Men det er lige der det er så skønt at hækle tøjdyr –det der med hæklefasthed ikke betyder så meget. Der er jo ikke så mange dele der skal passe sammen eller et menneske der skal kunne klemme sig ind i det.
Alle mine veninder er (sådan ser det i hvert fald ud herfra) inde i sådan en formeringsperiode, så der mangler ikke småbørn at give barsels- og dåbsgaver tilJ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar