fredag den 14. juni 2013


VelkommenNå, jamen, wow… første indlæg på vores nye blog. Det er næsten lidt overvældende, selvom der nok ikke er så mange (nogen) der læser med endnu.

Men man siger jo at selv den længste rejse starter med et enkelt skridt, så nu må vi se.

Det er måske en god ide at starte med lidt om os selv.

Bare det at vi er ”os” og ikke ”jeg” er jo lidt anderledes end på de fleste blogs, men det gør vi simpelthen bare fordi vi vil være sikre på at have indhold nok.

Og så fordi vi deler rigtig mange interesser om håndarbejde, familie, kultur, bolig og mange andre ting. Kort sagt de ting som gør os nærmest lykkelige. Og Nærmest Lökkelig – det er et ordspil på vores efternavn.

Men det kan selvfølgelig nok blive lidt svært at følge med, når der er tre der skriver, så vi lover at lige skrive i starten af hvert indlæg hvem der sidder bag tasterne.

Så vi kan jo lige starte med en lille præsentation af os selv, hver især.

Line er den ældste, årgang ’82. Kedelig og tør skolefrøken der fylder de ensomme timer i Jylland med diverse håndarbejdsprojekter – hækling, strikning og diverse DIY. Og snart med ny lejlighed der skal indrettes:)

Anne er mellemstykket fra årgang 1985, gift siden 2007 og mor til to skønne piger fra 2009 (Musen) og 2012 (Loppen). Arbejder på kontor og forsøger at bruge den lille smule fred og ro efter pigernes sengetid på at lære at sy, selvom vores mor på det område efterlod et par sko som er meget svære at fylde ud.

Britt er rosinen i pølseenden – et par minutter yngre end Anne. Har været gift siden 2012. Arbejder som lægesekretær og elsker det. Uden nogen fast hobby, men parat til at prøve lidt af hvert: Kort og scrapbooking, bagning, fremstille smykker osv. osv. Derudover slet ikke rig nok til alle de indretningsidéer, som opstår hen ad vejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar