lørdag den 26. oktober 2013

Hello Jack

Efter at Line er flyttet til Sjælland, har vi snakket om at indføre en cirka-månedlig kreadag.

Den første fandt sted for to uger siden, og vores fælles veninde var inviteret med. Desværre måtte hun melde afbud, så det blev bare os. Og musen.

Vi valgte at forsøge os med noget nyt. Græskarhoveder! Og det selvom vi nok i virkeligheden synes at hele halloween-ideen er lidt forkert, når vi ikke fejrer Allehelgen. Men altså, så bare for sjov, ikke?

Anne og  musen havde snydt lidt; musen var vist utålmodig og ville rigtig gerne lave det græskarhoved. Derfor stod der allerede en stor og en lille Jack på trappen da resten af de inviterede kom.

Mens Britt og Line altså kastede sig over græskarrene, assisteret af Musen (der faktisk havde mest travlt med at spise æbler), skrællede Anne en BUNKE æbler.

Resultatet af vores bestræbelser blev faktisk meget godt - taget i betragtning at vi ikke har prøvet det før.Den smule græskar vi skar ud, blev brugt til en bette græskartærte. Ikke at den smagte dårligt - den var bare ikke noget man behøver at lave igen. Måske ville den blive mere interessant med den der mumse creme man smører på en gulerodskage.De to nye græskarlygter blev sat ud til de to gamle på trappen. Og det ser egentlig ret (u-)hyggeligt ud.
- Anne, Britt og Line


Ingen kommentarer:

Send en kommentar